Skribenter

Anne Bente Hadland

Søster Anne Bente Hadland er dominikanerinne og prior ved Sta. Katarinahjemmet i Oslo.

Vis saker

Anne Mandt

Anne Margrethe Mandt er redaktør for Misjonsbladet, organ for Det norske Misjonsforbund. Sammen med fotografen Håkan Berg står hun bak «Raus rasteplass», en bok om retreatstedet Lia gård (Kom forlag, 2006).

Vis saker

Erling Rimehaug

Erling Rimehaug er kommentarredaktør i avisen Vårt Land og forfatter av flere bøker, blant annet «Tørsten gir lys» (Lunde, 2007).

Vis saker

Ingvild Sandnes

Ingvild Sandnes er skribent, student og journalist, og er representert i antologien «Rosa prosa» som utkom på Gyldendal i 2006. Hun har blant annet studert teologi og sosialt arbeid.

Vis saker

Jan Inge Sørbø

Jan Inge Sørbø er forfatter og professor, underviser i norsk ved Høgskulen i Volda. Sørbøs siste bok heter «Ørneflukt og ormegard. Ein biografi om Olav Aukrust» (2009).

Vis saker

Magnus Malm

Magnus Malm er forfatter og retreatleder, bosatt i Vårgårda i Västgötaland. Hans siste bok heter «Et hjerte større enn verden» (Luther, 2009).

Vis saker

Notto Thelle

Notto Thelle er professor emeritus i teologi og forfatter med bakgrunn blant annet fra misjons- og dialogvirksomhet i Japan. Siste utgivelse er boken «Gåten Jesus. Én fortelling, mange stemmer» (Oriens, 2009).

Vis saker

Olaug Nilssen

Olaug Nilssen er forfatter og leder for Skrivekunstakademiet i Hordaland. Hun har blant annet utgitt romanen «Få meg på for faen» (2005) og essaysamlingen «Hybrideleg sjølvgransking» (2005).

Vis saker

Peter Halldorf

Peter Halldorf er redaktør av tidsskriftet Pilgrim og en av Skandinavias mest leste kristne forfattere. Han har bakgrunn som pinsepastor og leder kommuniteten Nya Slottet Bjärka-Säby ved Linköping.

Vis saker

Ylva Eggehorn

Ylva Eggehorn debuterte som 13-åring med diktsamlingen «Havsbarn». Som forfatter og poet står hun bak et 30-talls bøker. Den nyeste er «Där lejonen bor: män och manlighet i bibeln» (Libris, 2008).

Vis saker